Известие

Collapse
No announcement yet.

амортисьорче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• амортисьорче

Колеги,някой да знае откъде може да се намери амортисьорчето за обтягане на ремъка на 2.5ТД-164/155,че по-рано не можах да намера точно такова-мойто беше спраскано на парчета и докарахме по размер едно от БМВ... звънях в магазина на Стамболийски,ама не разбраха за какво става въпрос
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Потърси някъде по форума имаше адреси и телефони на почти всички магазини за части за италиански коли. Все някъде ще го имат ако още не си намерил.
    Alfa Romeo 33
    1.351
    Boxer
    Imola 90-magarenca

Comment

Първоначално публикувано от snow
      Потърси някъде по форума имаше адреси и телефони на почти всички магазини за части за италиански коли. Все някъде ще го имат ако още не си намерил.
      Погледни във форума, в рубриката АЗ РЕМОНТИРАХ, най-отгоре се намира темата: "СЪОБЩЕНИЕ: Адреси на магазини за авточасти"

URL: http://www.fanclub-alfaromeo.org/forum/ ... .php?t=632

Поздрави
      Fiat Tipo 1.6 AGT

Comment

re

znam gi az magazinite,ni6to 4e sam ot Bl-grad,ama maj be6e ot remaka-sega sam s takav-"kakof si trebe"-7PK2050 -Goodyear,ot Alexandar auto-sega dano njama problem,4e bjah turil edin 6PK,ama klin4etata mu sa mnogo malki i prosto... ama taka e ,kato njama6e remak,koga pravih motora
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
        X